Üdvözöljük az SZTE BTK-n!


Gratulálunk sikeres felvételijéhez és üdvözöljük a Szegedi Tudományegyetem hallgatói körében!


Tudjuk, hogy az egyetem sokban eltér korábbi tanulmányai körülményeitől, és hogy a kezdet sok nehézséget és utánajárást tartogat, ezért szeretnénk segítséget nyújtani Önnek az első lépések megtételében.


Javasoljuk, tekintse meg az elsősöknek szánt checklistet, amelyben minden fontos információt feltüntettünk. A felvett hallgatóknak szóló menüpontban ezen felül megtalálja a 2022/2023-as tanév időrendi beosztását is!


Legfontosabb felületeink, amikhez érdemes csatlakozni:Tanulmányaihoz sok sikert kívánunk!


Friss Hírek

Friss Hírek RSS

borito

Idén, immáron huszonkettedik alkalommal, újra jelenléti formában szervezi meg karunk Hungarológia Központja a Nyári Egyetemet. A program keretében július 18-tól a világ különböző országaiból érkeznek a karra külföldi diákok, hogy a négyhetes itt-tartózkodásuk alatt közelebb kerülhessenek a magyar nyelvhez és kultúrához. Az idei év különlegessége, hogy a Nyári Egyetemmel párhuzamosan egy másik, hasonló célú program is elindul, július 26-án. A Manitobai Egyetemmel való új megállapodás alapján tíz kanadai diák tölt majd el három hetet Budapesten és Szegeden – a kulcsfogalom itt a köztéri emlékezet lesz.