lelek_navigator


impulzus_2018_november


lelektan

Integratív mentálhigiéné

Szeretettel köszöntjük!

Időnként mindenkinek szüksége van arra, hogy megálljon, megpihenjen, mielőtt ismét útra kel. Ez a honlap egy olyan képzésről szól, aminek a résztvevői maguk is megállnak, megpihennek, majd felfrissülve, gazdagodva ismét újra kelnek. A képzett integratív mentálhigiénés szakemberek hasonlóan segítenek a hozzájuk forduló embertársaiknak is: a velük való beszélgetésben megpihenhetnek, majd mást, többet, máshogy látva folytathatják útjukat egy teljesebb élet felé.

Maga a honlap is hasonló célt szolgál: megállni, megpihenni, nézelődni, majd ismét útra kelni.

Szívesen látjuk viszont.

Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal.

Nagy örömet jelent számunkra a sok érdeklődés, ezért is megéri honlapunkon nézelődni. Igyekszünk megújult és folyamatosan aktualizált tartalmakkal szolgálni.

Jó szívvel és örömmel adjuk hírül, hogy van még mód jelentkezni pótfelvételire.

A jelentkezési lapok beérkezési határideje: 2016. augusztus 29. További információk itt.

Szakirányú továbbképzésünk oktatói és technikai stábja nevében üdvözlettel:

Farkas Attila

a képzés szakmai vezetője

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

borito

Az SZTE Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kara 2023 tavaszán is várja mindazokat a szegedieket, Szeged környékén élőket, akik úgy gondolják, hogy tanulni, művelődni, a világ minél több részletét megismerni sose késő. Mi is így gondoljuk! Ennek jegyében indítottuk el 2016 őszén a Bölcsész Szabadegyetemet, amelynek keretében számos egyetemi kurzust megnyitunk az érdeklődő idősebbek és fiatalabbak, középiskolások, középkorúak, nyugdíjasok előtt. A tavaszi félévre jelentkezni február 19-ig lehet!