IMG_7827

Tudd meg, hogy mit tudsz!


Szent-Györgyi Albert Agóra, Informatórium (Kálvária sgt. 23.), 18:00 - 21:00


Kíváncsi vagy milyen gyorsan tanulsz? Milyen ügyesen gondolkodsz? Gyere el és az eDia játékos számítógépes feladatai segítségével mérd össze tudásod és képességeidet osztálytársaiddal vagy szüleiddel!

Ismerd meg a jövő tesztjeit! Kíváncsi vagy milyen gyorsan tanulsz? Milyen hatékonyan olvasol? Mennyire ismered a természettudományokat? Milyen ügyesen gondolkodsz? Mennyire vagy kreatív? Gyere el és az eDia játékos számítógépes feladatai segítségével mérd össze tudásod és képességeidet osztálytársaiddal vagy hozd el szüleidet egy fergeteges gyerek-szülő vetélkedőre! Saját magad is összeállíthatsz teszteket, amiket szintén megoldathatsz családtagjaiddal, barátaiddal, vagy tesztelheted vele saját magad! Találkozzunk a Kutatók Éjszakáján!

A programot a Szegedi Tudományegyetem Oktatáselméleti Kutatócsoportja valósítja meg.


Előadók:

Dr. Csapó Benő, Dr. Molnár Gyöngyvér


CsapoBenoProf. Dr. Csapó Benő, egyetemi tanár, az általa alapított Oktatáselméleti Kutatócsoport vezetője. Fő kutatási területei a kognitív fejlődés, az ismeretek közvetítésének és a képességek fejlesztésének integrálása, a tudás szerveződése, pedagógiai értékelés és technológia alapú tesztelés. Honlap: http://www.staff.u-szeged.hu/~csapo/indexh.html

MolnarGyongyverProf. Dr. Molnár Gyöngyvér, egyetemi tanár, az SZTE Neveléstudományi Intézet vezetője, az eDia rendszer fejlesztésének szakmai vezetője. Fő kutatási területei az új információs és kommunikációs technológiák az oktatásban, technológiaalapú tesztelés és számítógépes-játék alapú fejlesztés, gondolkodási képességek fejlődése és fejlesztése. Honlap: http://www.staff.u-szeged.hu/~gymolnar/index.html

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

MKN3

Élettörténet és emlékezet címmel harmadik alkalommal rendezi meg a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészet- és Társadalomtudányi Kara az SZTE Klebelsberg Könyvtárral közösen a Magyar Könyvkiadók Napját. A kétnapos eseménynek 2019. október 1-jén a BTK épülete, míg október 2-án a könyvtár ad otthont. Az esti könyvbemutatókra, beszélgetésekre, illetve az Esterházy Péter emlékére szervezett, filozófusok és írók közös felolvasására pedig mindkét nap a Grand Caféba várják az érdeklődőeket.