IKT

Még több IKT-használatot az oktatásba! Vagy mégsem?


11/A, Petőfi - épület, 17:00 - 17:45


Az előadásban bemutatjuk, hogy az IKT-használat az oktatás és tanulás során hogyan hat a tanulmányi eredményekre: elősegíti avagy hátráltatlja a jobb iskolai teljesítményt? Felhívjuk a figyelmet néhány érdekes és meglepő összefüggésre a társadalmi háttér, az IKT-használat és a kompetencia-méréseken elért eredmények vonatkozásában.


Előadó:

Vincze Anikó


A Szegedi Szociológia Tanszéken végeztem 2010-ben, jelenleg a Budapesti Corvinus Egyetem Szociológia Doktori Iskolájának hallgatója és a Szegedi Szociológia Tanszék tanársegédje vagyok. Kutatási és érdeklődési területeim a társadalmi rétegződés, az IKT társadalmi vonatkozásai, ezen belül is az oktatási egyenlőtlenségekkel való összefüggések.

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

MKN3

Élettörténet és emlékezet címmel harmadik alkalommal rendezi meg a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészet- és Társadalomtudányi Kara az SZTE Klebelsberg Könyvtárral közösen a Magyar Könyvkiadók Napját. A kétnapos eseménynek 2019. október 1-jén a BTK épülete, míg október 2-án a könyvtár ad otthont. Az esti könyvbemutatókra, beszélgetésekre, illetve az Esterházy Péter emlékére szervezett, filozófusok és írók közös felolvasására pedig mindkét nap a Grand Caféba várják az érdeklődőeket.