Ókori témájú játékok (kvíz, puzzle, múmia-készítés, kifestő)

Az Ókortörténeti Tanszék programja

Program: 16:00-20:00

Helyszín: BTK, Egyetem utca 2., 3. emeleti folyosó

Ajánlott: kisgyerekek, iskolások, felnőttek


Ókori témájú játékok (kvíz, puzzle, múmia-készítés, kifestő)


Az ókor egy-egy híres emlékének képét rakhatják ki játékos kedvű érdeklődők színes kirakók segítségével. Játékos kedvű érdeklődő vendégeink egy kvízjátékban tehetik próbára tudásukat a római világról.Az előadókról:

dr. Draskóczyné dr. Székely Melinda, dr. Illés Imre Áron, dr. Priskin Gyula, dr. Dávid Nóra, Ormos Bálint, Laura H. Tashman


Az Ókortörténeti Tanszék oktatási és kutatási tevékenysége lefedi az ókori Kelet, Egyoitom, Róma és a görög világ történetét.


Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Honlap_borito_MKN

Az idei már a hatodik alkalom, amikor ismert írók és filozófusok az ország különböző pontjairól a szegedi bölcsészkarra érkeznek azért, hogy a Magyar Könyvkiadók Napja elnevezésű rendezvényünk keretében az itteni olvasóknak is bemutassák legújabb köteteiket, ők maguk pedig jobban megismerhessék közönségüket. A számtalan meghívott vendég és legtöbbször a kérdező szerepében fellépő bölcsészkari oktató mellett kísérő programokkal is készülünk. Az első este például az online olvasásnépszerűsítés lesz a téma, de természetesen a könyvvásárlás sem maradhat el: a Libri csapata is itt lesz velünk a két nap folyamán. A programok október 5-én és 6-án a BTK Kari Konferenciatermében, esténként pedig a Café Radnótiban kapnak majd helyet.