Korrupcio

A korrupció mint többdimenziós társadalmi jelentség


11/A, Petőfi - épület, 20:00 - 20:45


Az előadás keretében vázlatosan áttekintjük, hogy a korrupció miként tesz szert társadalmi beágyazottságra az intézmények különféle területein, valamint felvázoljuk a korrupció mint sokdimenziós jelenség mérésének egy újabb megközelítésmódját.


Előadó:

Dr. Balogh Péter


2006-ban végeztem az SZTE szociológia szakán, majd tanulmányaimat Budapesti Corvinus Egyetem Szociológia és Társadalompolitikai Intézetének doktori programjában folytattam, ahol 2012-ben szereztem tudományos fokozatot. Kutatási területem a gazdaságszociológiai témakörében a társadalmi tőke negatív hatásai.

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

MKN3

Élettörténet és emlékezet címmel harmadik alkalommal rendezi meg a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészet- és Társadalomtudányi Kara az SZTE Klebelsberg Könyvtárral közösen a Magyar Könyvkiadók Napját. A kétnapos eseménynek 2019. október 1-jén a BTK épülete, míg október 2-án a könyvtár ad otthont. Az esti könyvbemutatókra, beszélgetésekre, illetve az Esterházy Péter emlékére szervezett, filozófusok és írók közös felolvasására pedig mindkét nap a Grand Caféba várják az érdeklődőeket.