Kognitiv_Forradalom

Kognitív Forradalom: Szabadulás az elme börtönéből


SZTE BTK Pszichológia Intézet, 17:00 – 17:30


Szabadulószoba játék, ahol trükkös és agymunkát igénylő feladatok segítségével juthatsz ki.


Szereted a fejtörőket? Izgalmasnak találod a szabadulószobák világát, megoldanál néhány rejtvényt? Látogass el hozzánk, oldjátok meg a feladványokat és szerezzétek meg a terem kulcsát, majd szabadulj ki az "Elme börtönéből", ami a szabadulószobánk neve az este folyamán. Ajánljuk mindazoknak, akiket érdekel a pszichológia és szeretik az izgalmakat! (Egy alkalom fél órás, melyben legfeljebb 20 perc a benntartózkodás ideje; tehát összesen 4 turnust szolgálunk ki)


Előadók:

Dr. Must Anita, Dr. Németh Viola Luca, Szépfalusi Noémi, Vékony Teodóra, Holczer Adrienn, Kazinczi Csaba


must-anitaDr. Must Anita vagyok, a Pszichológia Intézet Kognitív és Neuropszichológia Tanszékének munkatársa, alapvetően pszichiáter szakorvos.

A kognitív idegtudomány világa és az emberi agy működése engem már sok éve elvarázsol, kollégáimmal közösen most azon leszünk, hogy ez másokkal is megtörténjen.
pszicho


Friss Hírek

Friss Hírek RSS

MKN3

Élettörténet és emlékezet címmel harmadik alkalommal rendezi meg a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészet- és Társadalomtudányi Kara az SZTE Klebelsberg Könyvtárral közösen a Magyar Könyvkiadók Napját. A kétnapos eseménynek 2019. október 1-jén a BTK épülete, míg október 2-án a könyvtár ad otthont. Az esti könyvbemutatókra, beszélgetésekre, illetve az Esterházy Péter emlékére szervezett, filozófusok és írók közös felolvasására pedig mindkét nap a Grand Caféba várják az érdeklődőeket.