harcjatek_hatter

(H)arcjáték


Informatórium (Szent-Györgyi Albert Agóra, Kálvária sgt. 23.) , 18:00 - 21:00

 

Vidám? Szomorú? Dühös? Mit fejez ki az arcod? És a másik arca? Te milyen fejet vágsz különböző helyzetekben? Más is azt gondolja, amit te? Gyere el, készíts fényképet, játssz az érzelmekkel!

Minden az arcodra van írva! Vagy mégsem? Gyere el egy ismerősöddel! Mindkettőtökről készítünk fényképeket, és már indulhat is a játék. Különböző játékos feladatokon keresztül fejtheted meg, mennyire ismered saját érzelmeidet, mennyire tudod felismerni a másik érzelmeit. Akár még füllenthetsz is! Csak tudd az okát! A programot a Szegedi Tudományegyetem Szociális Kompetencia Kutatócsoport munkatársai valósítják meg.

 

Előadók:

Gál Zita és Kasik László


Gal_ZitaDr. Gál Zita az SZTE Pszichológiai Intézetének adjunktusa, az SZTE Szociális Kompetencia Kutatócsoport vezetőhelyettese. Fő kutatási területe a tudatelmélet és a társas készségek fejlettsége, fejllődése és kapcsolatuk óvodás-, gyermek- és serdülőkorban.

Honlap:

https://www.pszich.u-szeged.hu/tanszekek/szocial/munkatarsak/dr-gal-zita/
Kasik_LaszloDr. Kasik László az SZTE Neveléstudományi Intézetének habilitált egyetemi docense, az SZTE Szociális Kompetencia Kutatócsoport vezetője. Fő kutatási területe a személyközi problémák megoldásáank fejlődése és fejlesztési lehetősége gyermek- és serdülőkorban.

Honlap:

http://www.staff.u-szeged.hu/~kasik/
Friss Hírek

Friss Hírek RSS

MKN3

Élettörténet és emlékezet címmel harmadik alkalommal rendezi meg a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészet- és Társadalomtudányi Kara az SZTE Klebelsberg Könyvtárral közösen a Magyar Könyvkiadók Napját. A kétnapos eseménynek 2019. október 1-jén a BTK épülete, míg október 2-án a könyvtár ad otthont. Az esti könyvbemutatókra, beszélgetésekre, illetve az Esterházy Péter emlékére szervezett, filozófusok és írók közös felolvasására pedig mindkét nap a Grand Caféba várják az érdeklődőeket.