Amirol

Amiről egy neuropszichológus mesélni tudna


SZTE BTK Pszichológia Intézet, Várkonyi Terem, 17:00 – 17:45


Előadás a kognitív- és neuropszichológia területén szerzett tapasztalatokról, érdekességekről, kutatási lehetőségekről.

Eddig azt gondoltad, hogy a pszichológusok csak terápiát és segítő beszélgetést tartanak? Ha igen, akkor a pszichológia új oldalát mutathatjuk meg neked az előadásaink során, ahol betekintést nyerhettek a kognitív- és neuropszichológiával foglalkozó szakemberek mindennapjaiba! Mivel foglalkozik a kognitív- és neuropszichológia? Mit tudsz a kognitív idegtudományról? El tudsz képzelni egy pszichológust notesz helyett EEG készülékkel? Ha eddig nem gondolkodtál ezeken, akkor azért, ha pedig foglalkoztat a téma, akkor azért érdemes ellátogatni hozzánk. Az általános bemutató mellett lesz szó kutatási lehetőségekről, a legfrissebb trendekről és a neuropszichológia jövőjéről is.

 

Előadók:

Dr. Must Anita

Dr. Németh Viola Luca, Szépfalusi Noémi, Vékony Teodóra, Holczer Adrienn, Kazinczi Csaba


must-anitaDr. Must Anita vagyok, a Pszichológia Intézet Kognitív és Neuropszichológia Tanszékének munkatársa, alapvetően pszichiáter szakorvos.

A kognitív idegtudomány világa és az emberi agy működése engem már sok éve elvarázsol, kollégáimmal közösen most azon leszünk, hogy ez másokkal is megtörténjen.  pszicho

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

MKN3

Élettörténet és emlékezet címmel harmadik alkalommal rendezi meg a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészet- és Társadalomtudányi Kara az SZTE Klebelsberg Könyvtárral közösen a Magyar Könyvkiadók Napját. A kétnapos eseménynek 2019. október 1-jén a BTK épülete, míg október 2-án a könyvtár ad otthont. Az esti könyvbemutatókra, beszélgetésekre, illetve az Esterházy Péter emlékére szervezett, filozófusok és írók közös felolvasására pedig mindkét nap a Grand Caféba várják az érdeklődőeket.