SZTE Innovációs Díj 2019

A hagyományt követve idén is meghirdetésre kerül a 2019. évi SZTE Innovációs Díj Pályázat.A pályázat célja az egyetem azon kutatóinak, valamint hallgatóinak támogatása, akik az egyetemhez kötődő kutatómunkájuk során olyan tudományos eredményt, innovatív megoldást dolgoztak ki, amely szellemi alkotásnak minősül és üzleti szempontból hasznosítható lehet.


Pályázni, a tavalyi évhez hasonlóan az alábbi kategóriákban lehet:


Leginnovatívabb TDK munkáért

Leginnovatívabb PhD munkáért

Leginnovatívabb kutatómunkáért a műszaki tudományok területén

Leginnovatívabb kutatómunkáért a természettudományok és élettudományok területén

Leginnovatívabb kutatómunkáért a bölcsészettudományok és társadalomtudományok területén.


A pályázati anyagot kizárólag elektronikus formában, az inno@rekt.szte.hu email címre 2019. március 18. 24:00 óráig lehet benyújtani. A 2019. évi díjátadására a Szegedi Tudományegyetem Innovációs Napján (várhatóan 2019. április végén) kerül sor.


Kiírás PDF-ben letölthető itt.

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

MKN3

Élettörténet és emlékezet címmel harmadik alkalommal rendezi meg a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészet- és Társadalomtudányi Kara az SZTE Klebelsberg Könyvtárral közösen a Magyar Könyvkiadók Napját. A kétnapos eseménynek 2019. október 1-jén a BTK épülete, míg október 2-án a könyvtár ad otthont. Az esti könyvbemutatókra, beszélgetésekre, illetve az Esterházy Péter emlékére szervezett, filozófusok és írók közös felolvasására pedig mindkét nap a Grand Caféba várják az érdeklődőeket.